Danhostel Skagen Vandrerhjem - Din Skagen Overnatning

Skal du til Skagen og mangler du et sted at bo? Danhostel Skagen Vandrerhjem er den ideelle løsning for Skagen overnatning. Vi har alt, hvad du behøver for et godt ophold.

Vi sikrer dig både en behagelig og komfortabel overnatning. Vi tilbyder mange forskellige værelser som du kan vælge mellem. Vi har både store og indbydende værelser til individuelle rejsende, par, store familieværelser og 12 personers værelser.

En overnatning i Skagen betyder ikke bare en seng at sove i. I Skagen kan du opleve den smukke strand, inspirerende museer og delikate caféer. Det hele er lige ude foran dit vindue når du vælger Danhostel Skagen overnatning.

Hos Danhostel Skagen Vandrerhjem er der plads til alle. Vi har mange faciliteter for børn, så de aldrig keder sig. Har du lyst til en afslappende overnatning i Skagen, kan du nyde de mange attraktioner i Skagen og omegn. Hos os føles som hjemme. Men med mere tid til det, du gerne vil.

Hos Danhostel Skagen overnatning har du mulighed for at spise hos os, på de mange caféer eller lave din egen mad. Vi har et stort køkken, som du frit må bruge. Du kan også nyde vores lækre morgenmad.

Hos Danhostel Skagen overnatning er vi her for dig. Hvis du har spørgsmål om Skagen eller har brug for noget, er du velkommen til at spørge os. Vi kender Skagen godt, og kan hjælpe dig med rutevejledning eller fortællinger om Skagens mange attraktioner og seværdigheder for både enlige, par og familier. Skagen er bedre, når du kender de lokale tips.

Overnatning skal ikke være dyrt. Vi har konkurrencedygtige priser, der passer til dig. Hos Danhostel Skagen Vandrerhjem får du meget for pengene. Vi sikrer dig både kvalitet og komfort når du vælger os.

Danhostel Skagen Vandrerhjem har en god beliggenhed i skønne Skagen. Du kan let komme med bil, bus eller tog. Når du ankommer til Danhostel Skagen Vandrerhjem, er vi klar til at tage imod dig.

Book din Skagen overnatning nu

Danhostel Skagen Vandrerhjem venter på dig. Book din næste overnatning nu. Kontakt os på tlf.: 98 44 22 00. Vi glæder os til at se dig.

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.