Ophold & Værelser

Book et ophold hos os og oplev den dejlige stemning i Skagen.

I Skagen har du og din familie chancen for at opleve hvide badestrande, skønne naturområder og det unikke “lys over Skagen”.

Danhostel Skagen ligger midt imellem Skagens’ mange seværdigheder. (Læs mere her)

Vi kan tilbyde værelser til både individuelle, par, familier og grupper. Der er legeplads og tv-stue, og om morgenen serveres der en traditionel dansk morgenbuffet. Danhostel Skagen er et perfekt sted til overnatning i Nordjylland.

Værd at vide

Vores 12 værelser med eget bad og toilet, ligger placeret i stueetagen og måler 15 m2. Værelserne er udstyret med 2 køjesenge med plads til maks. 4 personer, dog med mulighed for at lave en dobbeltseng. Derudover er værelset indrettet med et bord, med 4 siddepladser, stikkontakter ved hver seng, lydisolering, mørklægningsgardiner, skab til opbevaring og eget badeværelse.

8 af vores værelser med fælles bad og toilet på gangen, ligger placeret på 1. sal. Her måler værelserne 15 m2 og er udstyret med 2 køjesenge, med plads til maks. 5 personer, dog med mulighed for at lave en dobbeltseng. Derudover er værelset udstyret med et bord, med 4 siddepladser, stikkontakter ved hver seng, lydisolering, mørklægningsgardiner, skab til opbevaring og et spejl. Fælles bad og toilet ligger i stueetagen og er udstyret med henholdsvis 2 badeværelser, 4 håndvaske, 2 bruseområder og stole til opbevaring. 

I vores tilbygning har vi tilsvarende 3 værelser med fælles bad og toilet på gangen hvor der er et 5 personers værelse, et 6 personers værelse og et 2 personers værelse. Disse 3 værelsestyper ligger i stueetagen. 

Vores sidste værelse ligger placeret ved receptionen og har plads til 12 personer med 6 køjesenge - Her er det ikke muligt at lave en dobbeltseng. Værelset måler 35 m2 og er udstyret med et bord, med 4 siddepladser, stikkontakter ved hver seng, knager til at hænge tøj på, et spejl og tilgang til eget bad og toilet på gangen. 

OBS: Det er ikke muligt, at booket et værelse online efter klokken 07:00 på ankomstdagen.

Ønsker man at booke et værelse med ankomst på dagen, bedes man kontakte os telefonisk.

Læs flere informationer om Danhostel Skagen her

For yderligere spørgsmål, skal i være velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 eller pr. mail: [email protected]

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.