Sportshold

Gode muligheder for overnatning til sportsgrupper

Er du leder, træner eller holdansvarlig og mangler et sted til den ideelle træningslejr, så læs med her.

Skal I på tur til Skagen, med jeres sportshold, er I mere end velkommen hos Danhostel Skagen. Her får I en beliggenhed i centrum af Skagen, ikke langt fra sportshaller, stadion m.m. Vi har mange års erfaring med forplejning til sportsgrupper, og derfor gør vi vores yderste for at imødekomme jeres ønsker. I forbindelse med overnatning og forplejning, aftales dette indbyrdes, så vi kan imødekomme alles budget og behov.

Nyd godt af vandrerhjemmets centrale placering

Hos Danhostel Skagen kan I altid få den rådgivning, I har brug for mht. transportmuligheder og oplagte attraktioner for jeres ophold i Skagen. Det hele ligger helt tæt på.  Vores fornemmeste opgave er at imødekomme jeres behov under opholdet, og vi nyder at kunne give jer en god, personlig service.

Tag på cykeltur når du er på lejrskole Nordjylland

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.