Om os

Om os/Historie

Danhostel Skagen åbnede dørene for sine gæster, for første gang i maj 1994. Den tidligere vært Rolf Hauge drev vandrehjemmet i 26 år, med stor passion og kærlighed for vandrehjemmet og dens gæster. Ved årsskiftet 2021 (Coronaårene) overtog Camilla Nordmann stafetten og har siden da drevet vandrehjemmet videre i samme ånd.

For os er det en stor bedrift at imødekomme vores gæster med et smil på læberne og et stort engagement. Vores gæster er ikke bare gæster, det er vigtigt for os, at alle føler sig velkommen her på vandrehjemmet, for ofte er vandrehjemmets gæster imødekommende og nysgerrige på hvad dagen bringer. Over morgenmaden oplever Vi ofte, at par eller personer sidder og taler med hinanden, uden at have kendskab til hinanden før de ankom til vandrehjemmet. Dette er en af mange grundende til at valget faldt på et vandrehjem og ikke et hotel.

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.