Danhostel Skagen Vandrerhjem - Overnatninger Skagen for alle

Leder du efter overnatninger Skagen? Hos Danhostel Skagen Vandrerhjem har vi noget for alle. Vi byder dig velkommen til et behageligt ophold i smukke Skagen.

Vores overnatninger Skagen kommer med mange muligheder. Vi har værelser til både individuelle rejsende, par og familier. Alle værelser er med komfortable og rene senge. Vi har også værelser til 12 personer. Hos os kommer der ikke andre ind på værelserne, efter at du har booket dit ophold, det gør de nogle få andre steder men ikke hos os. Her har du værelset for dig selv, lige meget om du er 1 person eller 12.

Overnatninger Skagen betyder, at du er tæt på alt. Lige ude foran dit værelse finder du den smukke strand, inspirerende museer og butikker til enhver smag. Alt er tæt på. Når du vælger overnatninger i Skagen, oplever du Danmarks nordligste punkt fra en helt anden vinkel.

Hos Danhostel Skagen Vandrerhjem har vi faciliteter for både store og små. Der er mulighed for at børnene kan lege, og mulighed for at du kan slappe af. Overnatninger Skagen er som at være hjemme. Men med mere tid til det sjove.

Du har mulighed for at lave mad i vores køkken hos Danhostel Skagen Vandrerhjem. Du kan også udforske Skagens caféliv i byen. Skagen byder på mange muligheder, så overnatninger i Skagen kan være lige som du ønsker.

Hos Danhostel Skagen Vandrerhjem har vi gode og konkurrencedygtige priser, hvor alle kan følge med. Du har derfor mulighed for at få mere værdi på din rejse.

Danhostel Skagen Vandrerhjem ligger centralt. Det er derfor let at komme hen til os med tog, bus eller bil. Har du spørgsmål til din rejse, er du velkommen til at kontakte os.

Book nu

Spørg os om din næste oplevelse eller vandretur i Skagen. Vi kender byen og området godt, og er altid klar på at hjælpe dig. Overnatninger i Skagen kan blive mere inspirerende og oplevelsesrige, når du besøger alle de unikke steder. Danhostel Skagen Vandrerhjem er klar til at hjælpe dig med din næste booking. Kontakt os nu på tlf.: 98 44 22 00. Vi glæder os til at se dig.

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.