Danhostel Skagen Vandrerhjem - Overnatning Skagen

Er du på jagt efter overnatning Skagen? Danhostel Skagen Vandrerhjem er det ideelle sted for en overnatning i Skagen der huskes. Med en perfekt beliggenhed og gode priser har vi det hele. Skagen, Danmarks nordligste punkt, har mange faciliteter og seværdigheder at byde på. Du kan opleve dem på ene hånd, med familien, venner eller som en gruppe. Vi har plads til alle.

Hos os finder du værelser, der passer til alle. Vi har værelser til ene rejsende eller par og store værelser til familier eller grupper. Alle værelser har gode senge og er pæne og rene. Du er sikret en behagelighed i Skagen hos Danhostel Skagen Vandrerhjem.

Fra vandrerhjemmet kan du nemt komme til det hele. Lige ude foran døren finder du både den smukke strand, inspirerende museer og delikate caféer. Det er kun en kort gåtur væk. Din overnatning Skagen bliver en oplevelse, du vil huske.

Familier nyder at bruge deres tid hos os. Vores legepladser giver plads til leg. Vores mange faciliteter sikrer, at børn og voksne kan have det sjovt sammen, når de besøger os. Overnatning i Skagen er mere end bare et sted at sove; det er et sted at være sammen.

Vi tilbyder et stort køkken, hvor du har mulighed for at lave din egen mad. Du kan også vælge at sove lidt længere og nyde en god morgenmad i spisesalen. Hos os får du en lækker oplevelse til en formidabel pris.

Vi vil gerne hjælpe dig. Har du spørgsmål om Skagen eller har du brug for hjælp med ruten til seværdigheder eller andet, er du altid velkommen til at spørge os. Vi kender Skagen godt og kan give dig de bedste tips til aktiviteter for både ene rejsende, familier, grupper eller par. Din overnatning i Skagen skal være god fra start til slut.

Nem og enkel booking

Vil du booke din overnatning i Skagen? Kontakt os på tlf.: 98 44 22 00 - så finder vi den bedste løsning for dig.

Danhostel Skagen Vandrerhjem er klar til at byde dig velkommen. Uanset om du kommer alene, med venner, familie eller som gruppe har vi plads til dig.

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.