Danhostel Skagen Vandrerhjem - billig overnatning Skagen

Planlægger du en tur til Skagens smukke kyster? Ønsker du at udforske byens unikke natur og kultur? Danhostel Skagen Vandrerhjem tilbyder billig overnatning i Skagen. Her kan du nyde alt, hvad den smukke by har at tilbyde.

Vores vandrerhjem ligger i hjertet af Skagen. Det er tæt på havnen og byens berømte strande. Med denne placering er det nemt at udforske hvad Skagen har at tilbyde.

Billige værelser

Hos Danhostel Skagen Vandrerhjem har vi et stort udvalg af værelser. Alle vores værelser er rene og komfortable til billige priser. Vores billig overnatning i Skagen passer til alle slags rejsende. Det er uanset om du rejser alene, med familien, eller som en del af en større gruppe.

Familier elsker vores vandrerhjem! Vi har store værelser til familier og et legeområde til børn. Alle kan finde noget sjovt at lave, når de vælger vores billig overnatning i Skagen.

Er du en del af en større gruppe eller planlægger en lejrskole? Vi har faciliteterne til at gøre dit ophold både nemt og økonomisk.

Vi har et fælles køkken, som du frit kan bruge til at tilberede dine måltider. Du kan også vælge fra vores lækre og prisvenlige menu.

Vi tror på at passe på vores planet, og derfor er vores vandrerhjem bæredygtigt. Vi tilbyder en miljøvenlig mulighed for dem, der søger billig overnatning i Skagen.

Nem Booking

At reservere dit ophold hos os er nemt. Kontakt os på tlf.: 98 44 22 00 eller på mail [email protected]. Vores hjælpsomme personale er altid klar til at hjælpe dig.

Danhostel Skagen Vandrerhjem er dit perfekte valg for billig overnatning i Skagen. Vi har både gode faciliteter, venlig service og konkurrencedygtige priser. Derfor sikrer vi, at dit ophold i Skagen bliver både behageligt og overkommeligt. Book dit værelse i dag og start din uforglemmelige Skagen-oplevelse med os!

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.