Shopping

En Verden af Unikke Fund og Kunstnerisk Flair

Skagen byder på en shopping oplevelse ud over det sædvanlige. Med sin charmerende bykerne fyldt med butikker, gallerier og kunsthåndværk, er det let at forstå, hvorfor Skagen er et shopping mekka for besøgende. Her kan du udforske en bred vifte af butikker, der tilbyder alt fra lokale kunstværker og håndlavede smykker til designer-mode og unikke souvenirs. Gå på opdagelse i de brostensbelagte gader, find skatte og bring en smule af Skagens særlige kreativitet med hjem som et minde om din rejse.

Danhostel Skagen Vandrerhjem. Det ideelle vandrehjem i Nordjylland.

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.