Restauranter

Smagsoplevelser ved Kysten

Skagen er ikke kun kendt for sine betagende strande og maleriske landskaber, men også for sine kulinariske skatte. Byen byder på en imponerende række restauranter, der forkæler smagsløgene med friske fisk og skaldyr, lokale delikatesser og internationale retter. Uanset om du drømmer om at nyde en lækker fiskeret med udsigt over havet, eller du foretrækker en hyggelig atmosfære i byens centrum, har Skagen noget for enhver smag. Gå på opdagelse i byens spændende spiseoplevelser og lad dig forkæle med Skagens gastronomiske lækkerier.

Kontakts os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 22 00 i vores åbningstider fra kl. 09:00 til 17:00. Hvis du foretrækker at skrive til os, er vores e-mailadresse [email protected]

Se hvordan vi arbejder med verdensmålene

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint svarende til 10 % af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser.

Certificeringer

kontrol rapport
Danhostel Skagen Logo
Omkranset af hvide badestrande, naturområder og et helt unikt lys er Danhostel Skagen beliggende ganske tæt på centrum i byen på toppen af Danmark.
CVR: 41630728
Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt

Adresse
Rolighedsvej 2, 9990 Skagen
Telefon
+45 9844 2200
Vært
Camilla Nordmann
Email
[email protected]

Booking

Book dit ophold HER samt se mere om priser og reservation

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.